Over Judith

Hi, ik ben Judith. Ik ben 30 jaar, getrouwd, moeder van 3
dochters (’14, ’16 & ’20) en doula.
Nadat ik in 2013 mijn HBO Sportmarketing en Management heb afgerond, ben ik met mijn man geëmigreerd naar Nieuw Zeeland, waar wij twee prachtige jaren hebben gewoond en waar ik voor de eerste keer moeder werd. Na nog twee mooie jaren in Engeland, zijn wij begin 2018 weer in Nederland neergestreken en ben ik vastberaden begonnen aan de opleiding tot Doula.

Ik vind het belangrijk dat vrouwen genoeg informatie hebben over de bevalling, de processen en fasen die hun lichaam doormaakt en dat zij weten welke opties en keuzes zij hebben rond de geboorte van hun kindje. Daarnaast weet ik uit ervaring dat het enorm fijn kan zijn om, naast je partner, een vertrouwd persoon bij de bevalling te hebben.

Mijn passie voor bevallingen en geboorten is aangewakkerd door de prachtige vrouwen die ik om mij heen heb gehad bij mijn eigen bevallingen en de verhalen die ik van andere vrouwen en moeders gehoord heb. Ik zou graag het beeld van bevallen en geboorten positiever zien. Het is een ervaring die jou maakt als moeder en vrouw, en die je je hele leven bij je draagt.
Ik hoop dat ik jou mag inspireren en begeleiden naar een fijne bevalling waar je met een positief gevoel op terug kijkt.

Opleiding;
Doulaopleiding In Bloei met Farola Dumont en Marlies Phielix (2018/2019)

Bijscholing / Cursussen;
Advanced Rebozo workshop met Mirjam de Keijzer (2019)